Stimată(e) vizitatoare/vizitator,

Bine ai venit pe pagina Clubului de ciclism BikeRehab.

Este posibil să fi ajuns pe această pagină întâmplător, datorită unui search pe google / facebook sau nu. Recomandarea noastră este să „rasfoieşti” acest site în continuare.

Poate vei găsi lucruri care o să iti folosească…

Dacă nu întâmplarea este cea care te-a adus pe acest site sperăm să te regăsim cât de curând printre participanţii clubului nostru sau măcar informaţiile din acest site să te ajute.

În continuare dorim să facem o scurtă prezentare a clubului nostru:

Bike Rehab a fost înfiinţat acum 4 ani (neoficial), iar oficial ca şi club sportiv din mai 2016 sub denumirea “Asociaţia Clubul de Ciclism Bike Rehab” de către trei pasionaţi ai ciclismului constănţean: Constantin Florian Dragoş – Preşedinte, Ciogu Mihai – Vicepreşedinte şi Şeitan Doru – secretar

Obiectivul nostru este atragerea tinerilor către activitatea fizică şi către ieşiri cu bicicleta ocazionale şi nu numai.

De aproximativ 3 ani membrii clubului nostru participă la competiţii locale de amatori având chiar premii notabile.

Una din activităţile ce ne-au consacrat este “Joia bicicletelor” , o ieşire săptămânală cu bicicletele în cadru organizat, ce promovează ciclismul, mişcarea şi socializarea. Evenimentul se vrea a fi o paradă/plimbare de grup.

Tot din vara anului 2016, o altă activitate a fost născocită de membrii clubului şi anume “Evadarea de weekend” care după cum ii spune numele are loc în weekend, sâmbătă sau duminică, şi de obicei se fac 2 plutoane, unul regim hobby /plimbare, iar cel de al doilea în regim de antrenament.

O altă tură “fanion” a clubului nostru este “Cicloturismul anual”, care are de obicei ca destinaţie o zona turistică a ţării (2014 Cazanele Dunării, 2015 Maramureş, 2016 Munţii Apuseni) şi se desfăşoară în ultima săptămână din august.

Pe lângă turele de mai sus, clubul nostru a mai organizat numeroase plimbări cu caracter cicloturistic în proximitiatea oraşului/judeţului Constanţa.

În viitorul apropiat dorim organizarea mai multor evenimente pentru cei pasionaţi de acest sport pe 2 roţi şi desigur organizarea de competiţii.

Vă aşteptăm alaturi de noi, la oricare dintre ieşirile organizate de noi.

Echipa Bike Rehab
Constanţa, 2017